Обяви

Портал за безплатни обяви и бизнес каталог с визитки | статии за живота и вицове | безплатна бизнес реклама с указател и директория за сайтове

Публикувай обява
Секции
Времето
MambWeather
София
13 °C
София 13°C | Пловдив 12°C | Варна 12°C | Бургас 14°C | Горна Оряховица 11°C
[Подробно]
Портал

Непрекъснатата промяна на съвременните технологии води и до промяна в длъжностите и отговорностите на вашите служители. През годините се наблюдават 3 значителни ери, които допринасят за успеха и развитието на бизнеса.

Първата е наречена основна ера, с която се слага и началото на въвеждането на нови технологии в работния процес. Рутинната работа се изпълнява по-бързо  и ефективно и улеснява работните задължения на служителите. Безспорно всяко ново въведение и обновление изисква трейнинг и обучение на всички работници, за да бъдат способни да извличат максимален резултат от ресурсите, с които компанията разполага.

Инвестицията в трейнинг на служителите е от огромно значение за всеки бизнес. Повечето работодатели смятат, че когато тяхната фирма разполага с иновативни технологии, добър имидж и необходимият капитал, те ще успеят да победят конкурентния бизнес. Зад всички тези изброени неща стои незаменимата роля на човека. ЧОВЕКЪТ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ РЕСУРС ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЕДИН БИЗНЕС! С настъпването на ОСНОВНАТА ЕРА въпреки въвеждането на технологии, повечето компании осъзнават и значимoстта на Главният Информационен служител. 

 

Втората ера е наречена Разпределителна. С нея отговорностите на ГИС (главен информационен служител)  се увеличават. Негово задължение е да прилага и използва новите технологии в бизнеса по най-ефективният начин, така че целите на компанията да бъдат постигнати. Също така той трябва да търси външни източници, които да повишат ефективността на вътрешните. Целта на всички  нови въведения е на намалят производствения разход на компанията, да повишат ефективността и да установят дълготрайни отношения с доставчиците и дистрибутурите. 

Последната ера е тази, която слага основите на WEB страниците.  Почти всички компании започват създаването на уеб страници, чрез които промотират техните продуктите и осигуряват по- лесен и бърз достъп за бъдещият клиент. Отговорността на Главният Информационен служител също се променя, както споменах в началото. Сега вече идват етапът, когато той трябва да прилага повече фундаментални бизнес промени отколкото технологични. Той трябва да наблюдава централната координация на работния процес, да прилага иновативни и съвременни технологии, които да съответстват с целите на предприетият бизнес. 

Всички смело можем да кажем, че ерата в която днес всички ние живеем и развиваме нашият бизнес е наречена СОЦИАЛНА МЕДИЯ. Тя има огромен принос в създаването на нови отношения с бъдещи клиенти и едновременно с това поддържане на интереса на настоящите  към  продуктите или услугите предлагани от вашата фирма. Още повече Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube, Delicious, Flickr и много други биха ви помогнали да разширите светогледа и дейностите на вашия бизнес достигайки директно вашата целева група и предлагайки и точно какво  желае.  

 Използването на WEB 2.0  също ще ви помогне да установите различни контакти с други компании, които ще спомогнат развитието на вашия бизнес и повишаването на общите приходи!

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Реклама
Статии Интернет търсачка Обяви от целия свят