Обяви

Портал за безплатни обяви и бизнес каталог с визитки | статии за живота и вицове | безплатна бизнес реклама с указател и директория за сайтове

Публикувай обява
Секции
Времето
MambWeather
София
11 °C
София 11°C | Пловдив 15°C | Варна 7°C | Бургас 10°C | Горна Оряховица 8°C
[Подробно]
Портал

Кое е онова нещо, което ни кара да се чувстваме така различни и щастливи, изпълнени с енергия и живот? Коя е тази притегателна сила, която кара двама души да се търсят и радват един на друг, толкова е необяснимо, а в същото време така прекрасно и истинско.

ВЛЮБВАНЕТО! Тук ли се крие отговорът на толкова много въпроси? Какво се случва? Какво става с мен? Как да позная, че съм влюбен?

 

Сърцето ти започва да бие лудо, не можеш да си намериш място от любовните трепети, които са развълнували цялото ти същество. Не може да мислиш за нищо друго освен за нея или него.

Непрекъснато гледаш в GSM-а си – чакаш поредния смс или обаждане, проверяваш електронната си поща за нов имейл, анализираш всяка написана дума, четеш и препрочиташ написаните послания, които те карат да се чувстваш значим, потребен, желан, а може би обичан. Просто дните ти са приказни. За теб в този момент няма по-важно нещо, няма нищо по-красиво, всичко те тласка единствено към новата процъфтяваща любов. Чувстваш се безкрайно щастлив, коленете ти треперят, гласът ти дори те издава, че си влюбен. Усмивката не слиза от лицето ти, сърцето е изпълнено с нестихващ прилив на възхитителни чувства и емоции.

Целият ти живот сякаш се преобръща, все едно си на седмото небе, толкова си щастлив, че не можеш място да си намериш. Изцяло си погълнат от новите чувства, които те завладяват.

Всичко за теб в този момент в новооткритата тръпка е идеално, не намираш никакви недостатъци. Будуваш цяла нощ в очакване на утрото и новата среща, въпреки това без затруднение се справяш със задълженията си на следващия ден, все едно си спал дълбоко и непробудно.

Какво ти става? Няма ти нищо – или поне лекар в тази ситуация не може да ти помогне. Чисто и просто си ВЛЮБЕН!

Чувството е невероятно, страхотно, качва те на пиедестал, чувстваш, че всеки момент ще полетиш. С каквото и да се занимаваш, нито за секунда не преставаш да мислиш за него или нея. Нямаш търпение да дойде мигът в който ще се видите отново, какво ли ще се случи, какво ли ще си кажем, ще ме погледне ли отново така, трескаво се чудиш как ли ще протече срещата?

Целият свят ти се струва красив, нищо не може да те накара да се притесниш или затормозиш, всичко е лесно и поправимо.

Животът рядко ни предлага толкова изумителни усещания и затова въобще не е чудно, че главите на голяма част от нас се замайват, когато ни се случи да се влюбим. ВЛЮБВАНЕТО е изцяло завладяващо и неконтролируемо усещане. Може би заради това животът без тази си емоционално пленяваща хватка, наречена влюбване, а по-късно и любов е така ужасно болезнен и труден.

Докато са все още влюбени мъжете и жените са твърде близки по-между си, всъщност връзката е в самото си начало, тя все още е твърде крехка, но постепенно укрепва и двамата партньори заедно се подготвят за следващия и етап. Когато се влюбим изпитваме различни емоции, продиктувани от пораждащите се нови чувства у нас.

В началото усещането от ВЛЮБВАНЕТО е приятно, силно и всепоглъщащо, вихърът от чувства, които изпитваме първите няколко седмици или дори месеци, постепенно се уталожва и това е съвсем нормално. Обикновено влюбеният ни мозък може така да ни заслепи, че да не забележим нито едно отрицателно качество у новия си партньор. При нормални обстоятелства бихме оценили даден човек по много критерии – тя е уморена, смее се твърде високо, той е много сериозен и т.н., но при  настъпване на новата любов ние сме замъглени, все едно, че има завеса пред очите ни.

Добре, че е така, защото най-вероятно тази любовна слепота спомага най-много за сближаването и просъществуването на една връзка. Нима ако виждахме всичките си недостатъци и неприятни навици още в началото, щяхме да продължим да се занимаваме един с друг? Така повечето връзки нямаше да изкарат и няколко месеца.

ВЛЮБВАНЕТО е хубаво изживяване. Та нали именно то те кара да се чувстваш значим за някого човек. Изцяло преобразен си, виждаш само хубави неща, мислиш позитивно, всичко около теб е прекрасно. Сякаш съществувате само вие двамата, а останалото е без значение. За това всеки трябва да изживее възможно най-пълноценно този период на влюбеност и да преоткрие истинската любов, която се поражда в тези несигурни първи крачки.

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Реклама
Статии Интернет търсачка Обяви от целия свят