Обяви

Портал за безплатни обяви и бизнес каталог с визитки | статии за живота и вицове | безплатна бизнес реклама с указател и директория за сайтове

Публикувай обява
Секции
Времето
MambWeather
София
34 °C
София 34°C | Пловдив 33°C | Варна 27°C | Бургас 27°C | Горна Оряховица 35°C
[Подробно]
Портал

Дали винаги е нужно да облечеш къса пола, потник с дълбоко деколте и обувки на висок ток, за да изглеждаш твърде предизвикателно и да предизвикаш Мъжа до себе си?

След като имат постоянен партньор или се омъжат голяма част от Жените пренебрегват външния си вид. За да задържите вниманието на желания от вас Мъж, погрижете се за някои детайли, които биха ви донесли плюсове в тази насока.

-          Женският поглед, действа, като магнит за Мъжа – не случайна е народната мъдрост, че Мъжът обича с очите, а Жената обича с ушите”. Настойчивият, нежен поглед, може да подейства, доста възбуждащо на обекта на вашето желание. Обикновено, когато един Мъж е удостоен от продължителен женски поглед, той започва да мисли, че е очаровал Жената, че е привлякъл вниманието и, и сега той е на ход. Когато харесвате един Мъж, продължителният, но влажен и топъл, мек поглед от ваша страна, може да бъде изпълнен с интимност и да бъде една безмълвна, но сигурна покана за Мъжа, към когото е отправен.

-          Би било добре понякога да се обличате според предпочитанията и вкуса на вашия Мъж – всеки Мъж има различно виждане и разбиране по въпроса за сексапилна Жена, на един му харесва рокля, очертаваща извивките на тялото, друг се възбужда от жена с панталон, който подчертава бедрата и, трети иска да види по изрязано деколте, четвърти пък не може да устои на жена, която е скрила, но добре подчертала своите най-привлекателни части от тялото и т.н. вариантите са безкрайно много.

Помислете си, с какво би желал да ви види облечена вашият партньор, какви дрехи той харесва и предпочита да облечете, какво е нещото, което му действа съблазнително и знаете, че ще привлече и примами окото му – обърнете внимание, дали дрехите да скриват или да показват повече,  на това с какво бельо да си сложите, силиконови чорапи, жартиери и др.,  не пренебрегвайте косата си, лек грим и всичко, което ще допринесе за бързото и ефикасно съблазняване на Мъжа. Експериментирайте с нещо ново, което досега не сте пробвала, не разчитайте на своите мисли – „ мъжът ми ме приема и харесва, каквато съм, не е нужно да правя нещо, за да го впечатля”. На всеки Мъж му харесва и му действа, възбуждащо да види половинката си по-различна, по-сексапилна, излъчваща съблазън. Никой няма да откаже да се наслади на приятната гледка от жена, която изглежда предизвикателно, още по-добре ако това е собствената ти жена.

-          Мъжът се възбужда най-много от това, което вижда – ако винаги правите любов на изгасена лампа, време е да промените и разнообразите обстановката – пуснете леко осветление или запалете свещи, създайте интимна атмосфера. На Мъжа му харесва да гледа тялото ви, той се възбужда от това, което вижда. За Мъжа е важно Жената да се харесва, да се чувства удобно в кожата си, тогава и той я харесва, обича да наблюдава голотата на женското тяло. Често пъти Жените се притесняват в момент на дълбока интимност да се оставят изцяло под мъжкия поглед, забравете страховете си, в този момент никой Мъж не търси вашите кусури и дефекти, за които само вие си знаете. Той просто се наслаждава и удоволствието, което изпитва е по-голямо.

-          Пуснете в действие някои женски хитрини, които в последно време сте позабравили – минете покрай него, докоснете го неволно, прошепнете нещо ласкаво в ухото му, покажете му, че ви привлича много в този момент, Мъжете също обичат понякога да чуват комплимент и мили думи от устата на Жената.

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Реклама
Статии Интернет търсачка Обяви от целия свят